Medovina

Naše medovina je vyráběna tradiční metodou za studena, tedy pomalým kvašením při nízkých teplotách. Díky tomuto šetrnému procesu si uchovává maximum přírodních aromat, enzymů a prospěšných látek z medu. Po fermentaci zraje dlouhé měsíce až roky v ideálních podmínkách, aby se její chuť plně rozvinula a získala na jemnosti i hloubce.

Používáme výhradně náš vlastní jednodruhový med z horských oblastí bez intenzivního zemědělství a chemie. Výsledkem je lahodný, přirozeně nasládlý nápoj s medovým aroma a bohatou chutí, který je ideální pro slavnostní příležitosti, klidné večery i jako zdravý dárek.

Objevte kouzlo ručně vyráběné medoviny – bez příměsí, bez kompromisů, přímo od včelaře.

Kvalita
Kvalita
Chováme včely v CHKO Jizerské hory
Osobní přístup
Osobní přístup
Budujeme dlouhodobé vztahy se zákazníky
přírodní zdraví
Tradice
Jsme malá rodinná firma